Masken: Vår lilla Snigel har fyllt 1 år!

Ja, det har gått ett helt år sedan Mosters lilla Sötnos bestämde sig för att titta ut och i går var det dags för det första födelsedagskalaset… Det blev både ett kort och en liten present pysslat!!

Testade att rita mig ett eget motiv denna gång 🙂 Och det blev riktigt bra tycker jag. Fick dock inte så mycket plats över att göra så mycket mer med kortet, bara lite utstansade blommor.

Hade även hittat ett urgulligt mönster på en snigel som jag ju bara var TVUNGEN att göra. http://stipenhaak.blogspot.nl Mönstret var på Holländska dock, men det spelar som tur var inte så stor roll på amigurumis, eftersom det bara är fasta maskor och mest antalet maskor man vill ha koll på 🙂 Sen får man lista ut själv hur det skall sättas ihop. Jag körde också med virkade prickar.

Hittade ett bra tips jag skulle skrivit om när jag bloggade om elefanten men helt glömde bort. Det var ett tips på ett annat sätt att göra en minskning än det enda jag hade lärt mig innan. Här kommer en länk: invisibledecrease Det blev definitivt ett jämnare resultat, så detta sätt skall användas framöver!!

Som ni ser matchar snigeln den på kortet (minus prickarna då förstås)

Det blev lite andra presenter också: Ett par klädesplagg och en Sturebok.

2 svar på ”Masken: Vår lilla Snigel har fyllt 1 år!

  1. Har sagt det förr, men säger det igen: Vad du är duktig på att rita! Önskar att jag var lika duktig! Det där är ett motiv värt att säja alla dagar, året om! Du kanske skall satsa på en karriär som stämpeldesigner (eller extraknäck iaf 🙂 )

    • Ja, visst är hon duktig? 🙂 Jag tyckte också att hon skulle sälja den … Digistamps är ju inte så svåra att administrera 😀 Kanske inget man blir rik på, men det hade väl varit lite coolt att kunna titulera sig stämpeldesigner? Jag kan tyvärr inte heller rita dock :S

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.