Masken: Virkad kapybara i morotskostym

För ett tag sedan fyllde systeryster år, och tänka er jag ville virka en sak till henne i present. Nämligen en söt liten kapybara, som jag visste att hon skulle älska. Hon tycker ju att dessa ”små” djur är väldigt söta och vi har båda sprungit på samma konto på instagram, som innehåller bilder på en väldigt söt liten virkad kapybara. Det visade sig att man kunde få mönstret gratis om man tittade på en instruktionsvideo på Youtube. Den var dock på spanska. Det fanns dock angivet mönster på engelska och amigurumi-språket är ju ganska universellt, så det var inga större problem att följa mönstret. Dom små kapybarorna har lite olika kostymer att välja på också. Jag valde en morotskostym, både för att jag tyckte den var söt och för att systern en gång i tiden alltid åt morötter (vet inte om hon fortfarande äter dem så ofta)

Använde mig av garnet: scheepjes catona. Som jag använt mig av ganska länge nu.

mönstret på Youtube https://youtu.be/b0gtd9BiOAo?si=8IZ_R2WSXYkNXgw1

Mönsterskaparens Instagram: https://www.instagram.com/nudoytejido?igsh=MXFrZnlwd3R3Nno4cQ==

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.