Piglet: Möss i naturen

Är ni kanske sugna på något annat än julkort nu? Det är i alla fall jag! Även om det lätt blir att man gör julkort, för dem vet man att man får användning för … och i ärlighetens namn har jag ett helt lager med kort, så jag behöver nog inte precis göra några …

I helgen fick jag i alla fall till en liten stund vid pysselbordet, då Lejonet var iväg och handlade en grej och Sigrid tittade på ”Frost 2”. Jag insåg att jag har alldeles för mycket rosa och turkost i min papperssamling, då jag inte alls kände för att göra något i den tonskalan. Jag får försöka att komma ihåg att inte köpa mer sådant … Det är inte sällan så att de papper som vid första anblicken är finast också är de som det i slutänden är allra svårast att använda i pysslandet, då de till exempel har för mycket mönster och inte passar med något annat.

Här har jag i alla fall fått ihop ett kort i mer jordnära, om än ganska glada, färger och med söta möss som minner om sommarens maskrosor 🙂

Cardstock från Panduro
Designark (blommigt) från ”Origins” paper pad från Basic Grey
Designark (randigt) från ”Nook & Pantry” paper pad från Basic Grey
Stämplar från ”Dandy Day” stämpelset från Lawn Fawn (Kristinas)
Alfabetsdie från Craft Emotions  
Glitterlim ”Crystal” från Dovecraft (Py Hobby)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.