Piglet: Julkort #3 2017 Decorating the tree

Nu kanske ni blir lite förvirrade, när jag postar julkort nummer tre utan att ha postat nummer ett och två?! De är förvisso redan gjorda, men har inte hamnat här i bloggen av en eller annan anledning. Det första gjorde jag när vi hade pysselträff hemma hos Hanna den 11 februari … Det gäller ju att börja i tid 🙂

Detta kort är gjort efter Veckans skiss #148. Det är samma skiss som vännen Lisa har använt till sitt födelsedagskort till Masken, som hon faktiskt har bloggat om! Undrar just om PostNord har brytt sig om att leverera det ännu? Kortet som Lisa skickade till mig tog ju fyra dagar eller något sådant på sig att komma fram …

Julkort3-2017-1

Kortbas från Panduro
Designark från ”Twelve days of Christmas” paper pack från Trimcraft (Py Hobby)
Die (stjärnram) lånad utav Lisa
Stämpel från ”Mimi’s Christmas” set från Penny Black (1-2-3-Stitch)
Bling från Py Hobby
Bokstavsstickers från Nellie Snellen

3 svar på ”Piglet: Julkort #3 2017 Decorating the tree

  1. Kul med lite julkort !! Som du säger är det bra att vara ute i tid, det är ju några som ska göras om alla ska få.. Ett härligt kort och jag gillar den ramen med stjärnor jättemycket . Tack för din fina tolkning hos oss på VS!!! Kram Anna ?

  2. För övrigt tror jag att Maskens kort kom fram dagen efter jag postade det. Ditt däremot lades ju på lådan på måndagen, men kom först på torsdagen. Så det verkar ju funka ibland i alla fall…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.