Piglet: Turkost wirearmband till Masken

Jag nämnde ju i inlägget om Maskens turkosa armband att jag hade gjort ett wirearmband också. Nu skall ni få se det också 🙂 Det här är gjort på wiretråd, med pärlor i olika storlekar. De minsta pärlorna är från ett gammalt skärp som jag köpte på rea hos H&M för tjugo år sedan eller så 😉 Den som spar, han har, eller hur? De mellanstora pärlorna köpte jag på Panduro till detta projekt, och de större är från någon utav mina pärlbeställningar online, detsamma gäller för den söta fågeln. Masken tycker ju mycket om småfåglar, så jag tyckte att den passade henne.

WirearmbandMasken-3WirearmbandMasken-1

WirearmbandMasken-4WirearmbandMasken-2

1 svar på ”Piglet: Turkost wirearmband till Masken

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.