Piglet: Armband till Masken

Masken älskar turkost, för er som inte vet det. Därför ville jag göra lite turkosa armband till henne i julklapp. Jag gjorde ett wirearmband, som ni kommer att få se i ett annat inlägg, och sedan gjorde jag ett med krackelerade glaspärlor i en härlig turkos färg, som jag matchade ihop med några coola, glittriga silverpärlor, ett par mellandelar och en väldigt söt berlock med ett blad och en nyckelpiga.

För att bryta av lite mot det turkosa och för att jag hade en sådan cool berlock med symbolen för dödsrelikerna från Harry Potter, gjorde jag även ett svart armband utav blanka plastpärlor.

armbandmasken-2

Visst är det läckert med krackelerade glaspärlor? Jag skulle lätt kunna handla hem alla färger som finns 😉

armbandmasken-1armbandmasken-3

 

 

 

 

 

Tror ni att Masken skulle kunna bli den mäktigaste trollkarlen i världen? 😉

armbandmasken-4 armbandmasken-5

 

 

 

 

 

 

 

3 svar på ”Piglet: Armband till Masken

  1. Pingback: Piglet: Turkost wirearmband till Masken | Pysselsystrarna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.