Piglet: Beställningskort till Rosies pappa

Fina Rosie beställde ett fars dags-kort till sin pappa. Hennes enda önskan var att det skulle vara hjärtan på, annars fick jag fria händer. Det är jättekul att göra beställningskort, men samtidigt jätteläskigt. Man känner mycket mer press att prestera något fint och speciellt, på något sätt …

Jag passade på att testa en vikning som jag aldrig använt förut, ett så kallat ”double z fold”. Jag utgick från beskrivningen hos Crafts by Beth, men jag blev förvirrad eftersom jag inte är van vid att mäta i tum, så måtten blev inte riktigt som de skulle 😉 Huvudsaken är ju att det blev bra, måtten går ju alltid att variera, utefter vad man gillar. Jag skall nog försöka göra en beskrivning med cm istället, tror jag, för jag vill gärna göra ett sådant här kort igen! Enda fördelen med att jobba i tum är att då kan jag använda min scoreboard från Martha Stewart, som ju istället är hopplös när man gör något i cm. C’est la vie!

Nu hoppas jag att Rosies pappa blir riktigt glad!

farsdagskortrosiebestallning-3farsdagskortrosiebestallning-1

*cardstock från Panduro
*designark från ”New Bloom” paper pad från First Edition Paper/Trimcraft (Py Hobby)
*designark från ”Waiting for Santa & Sweet Season” paper pack från Webster’s Pages (Panduro)
*bokstavsstickers från Panduro
*fjärilspunch från Nellie Snellen
*halvpärlor från Py Hobby
*hjärtstans någonstans ifrån, kanske Fiskars?! 😉
*textstämpel från mini-setet ”Thinkin of you 97642” från Inkadinkado/Dimensions
farsdagskortrosiebestallning-2

1 svar på ”Piglet: Beställningskort till Rosies pappa

  1. Snygg vikning som inte känns alltför komplicerad – kanske till och med något jag vågar mig på som annars alltid köper färdiga kort 🙂 Och fint kort med många hjärtan!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.