Masken: Kram till Pappa

Idag är det Fars dag och då blir det middag hos mor och far. Det enda farsgubben önskade sig i present var choklad med lakrits, så det är precis det som ligger i paketet. Sen får han såklart ett litet kort också. Valde att göra ett efter veckans skiss nr 129. Planen var att det skulle bli ett kort med fågel och blomtema.
Jag började med ett fyrkantig kortbas och valde ett blått papper med blommor till bakgrund. Men sen kom jag fram till att detta inte alls passade ihop med resten av grejerna jag hade valt. Så jag fick skrota den kortbasen och valde en brun istället. Nu gick den andra början inte till spillror, utan den blev till ett annat kort istället, ett födelsedagskort som nog dyker upp här på bloggen om några dagar.
Valde en fågelstämpel från ett set från Fiskars- For the birds. Valde oxå ett av mina favoritpapper från panduro, i blått denna gång. Lovisa fick ju likadant papper på sitt kort, fast i grönt.
img_20161111_122243img_20161110_112250

11 svar på ”Masken: Kram till Pappa

  • Tack! Ja, det är en fin fågel, är från ett set med flera fina. Kan vara lite svårt att få till stämplingen när de är helt täckta. Jag valde att köra lite glitterlim över hela.
   Ja, bokstäverna är klistermärken. De stora är från sånna där avlånga som man kan köpa på många stället, dessa är från en rea på Akademibokhandeln. Tycker dock det oftast är svårt att få dem att passa in dock, jag är ju ingen guldmänniska utan hade velat ha dem i silver, men nu hade de bara guld.
   De små bokstäverna var visst från Nellie Snellen, ingen aning vart de är köpa dock.

 1. Snyggt. Känner igen skissen 😉 Jag är säker på att farsgubben blev glad … och att han sitter och snaskar lakrits nu 😉 Kanske samtidigt som han läser en deckare …

 2. Pingback: Masken: Bad- och båtgrattis. | Pysselsystrarna

 3. Jättefint! Förstår att pappsen blir jätteglad för det fina kortet!
  Stort tack för att du är med och tolkar hos oss på VS.

  p.s. ledsen att kommentar kommer sent, men bättre sent än aldrig 🙂

  //Sofi

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.