Piglet: Julkort #19, 2016 Plenty of Penguins

Som Masken tidigare berättat så träffades på söndagen fyra  glada tjejer hemma hos henne för att pyssla. Egentligen skulle vi ha varit fem, men magsjuka i familjen hindrade tyvärr Elisabeth från att komma. Anna, Hanna, Johanna och Masken pysslade dock för glatta livet. Hanna stickade och Johanna dekorerade en låda till Lovisas förskola, medan Masken och jag julkortspysslade. Jag behövde, enligt mina beräkningar, göra sju julkort till för att vara klar för året, och jag hann med att göra sex samt att påbörja ett sjunde, så det får man väl ändå kalla ”mission: accomplished”? 🙂

Som ni förstår kommer det därför att postas en hel del julkort här i bloggen den närmsta tiden. Först ut från mig är ett utav dem som jag blev mest nöjd med. Speciellt nöjd är jag faktiskt med färgläggningen utav pingvinerna. Jag tycker att de blå nyanserna (Cool aqua och China blue) blandade sig bra och ger en känsla utav iskyla. Detta kort anmäler jag till utmaningen hos Winter Wonderland Christmas Blog Challenge med tema Frosty (cold colours like blue, silver and white alternative snowmen) or Well Wrapped Up. Detta kort har jag för övrigt gjort efter en skiss som jag hade ritat helt själv!

julkort19-2016-1

*cardstock från Slöjd-detaljer
*designark från ”Magic Christmas” paper pad från Poppydesign/Panduro
*designark från ”Festive Treats” paper pad från First Edition Paper/Trimcraft
*blingstenar som jag snodde ur Maskens förråd
*bokstavsstickers från Panduro
*stämpel från Penny Black (1-2-3-Stitch), målad med ProMarkers

6 svar på ”Piglet: Julkort #19, 2016 Plenty of Penguins

 1. Supersöta är dom!!! Du glömde ju nämna att du gjorde det efter egen skiss… som ju var en av våra utmaningar…

  Du kanske får göra ett blogginlägg om själva pysselträffen (du som tog bilder)… om nu tjejerna går med på att vara med på bild….

 2. Jag älskar dessa pingviner! Och ja, färgerna blev riktigt bra här. Sedan tycker jag om designen med – lite ovanlig med flera småbitar 🙂

  • Ja, de är väldigt söta! <3
   Jag ritade ju en skiss själv, så jag tar åt mig äran för designen 😀 Kul att du gillade den!

 3. Pingback: Piglet: Julkort #23, 2016 Light a candle | Pysselsystrarna

 4. Pingback: Masken: Pingviner på rad | Pysselsystrarna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.