Piglet: Julkort #18, 2016 Decorating birds

Jag sade ju att jag inte skulle göra fler julkort innan söndagens pysselträff, men oops, det råkade visst bli ett i alla fall 😮 När jag såg veckans skiss #127 blev jag så inspirerad att jag inte kunde låta bli, ser ni. Jag visste direkt att jag ville göra ett kort med mina små fågelstämplar …

Jag är vansinnigt nöjd med resultatet! Jag får nog lov att säga som Masken gjorde i sitt senaste inlägg, att det är ett utav mina favoritjulkort genom tiderna 🙂

julkort18-2016-1

*kortbas från Docraft (Py Hobby)
*diverse designark från ”Glad Tidings” designer pack från Dovecraft/Trimcraft
*etikettpunch från Panduro
*stämplar från ???
*Opalite Pigment ink pad ”Cypress frost” från Tsukineko 
*glitter stick från Panduro
*bokstavsstickers ”Tiny alpha stickers Toffee Apple” från Kaisercraft

4 svar på ”Piglet: Julkort #18, 2016 Decorating birds

  1. Åhh, så fint! Gillar att noterna och stjärnorna är i samma storlek som ögonen och fötterna på fåglarna på ett ungefär, det blir bra sammanbindande detalj. Sedan gilalr jag verkligen kompositionen och färgerna 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.