Piglet: Lovisa 2 år

Femte oktober är en viktig dag, för det är Lovisas födelsedag. Då måste hon förstås får en födelsedagshälsning från sin kompis Sigrid, med föräldrar. Jag kom på lite så där lagom sent att ”hjälp, jag måste ju posta kortet idag om det skall komma till Lovisa på hennes födelsedag” fastän jag egentligen hade koll på det … Ibland är man lite förvirrad 😉 Jag letade fram Veckans skiss #124 och satte genast igång att pyssla och lyckades sedan var rysligt effektiv och ta en promenad, posta kortet, köpa nya skor och handla mat samt hinna i tid för att hämta Sigrid på förskolan, trots att jag gick hemifrån 55 minuter innan hämtning. Ibland överraskar man sig själv 😉

lovisa2ar-1

*cardstock från Panduro
*designark från ”The Corner Shop” paper pad från Tilda/Panduro
*cut outs från ”The Corner Shop” paper pad från Tilda/Panduro
*designarksbitar ur scrap-lådan
*stämpel ”The Lost Heart” från Gorjuss/Santoro, målad med ProMarkers
*pärlor från Py Hobby
*glitterpapper och die/stans tror jag är lånade av Lisa
*bokstavsstickers från Nellie Snellen

lovisa2ar-2

4 svar på ”Piglet: Lovisa 2 år

  1. Jag skickade inget alls, trots att jag har full koll på både Lovisas, hennes pappas och din makes födelsedag 🙁

    Detta kortet skiljer sig lite från dina andra med sina ljusa pastellfärger. Jag älskar det småblommiga bakgrundspapperet. Sött kort till söt tjej 🙂

    • Ja, det där bakgrundspappret är verkligen sött! Pastellfärger är kanske inte riktigt min stil, men ibland så … 😉

      Nästa år kanske du känner dig inspirerad att skicka kort 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.