Piglet: Koffein-armband till Lejonet

lejonetskoffeinarmband-4När jag hittade den här ”connectorn” med en koffein-molekyl hos Pärlgrossisten var jag helt enkelt tvungen att köpa den, för att på något sätt förädla den till ett smycket åt min kaffetokige make. Det krävdes lite funderande för att få till en lämplig lösning, då jag ville göra ett armband, men det kändes som om den hade passat bättre som hänge i ett halsband, med tanke på fästöglornas placering.

Till slut köpte jag läderband på Panduro och valde att fästa i själva molekylen snarare än i fästöglan på ena sidan, så att koffeinet så att säga ligger bättre mot armen, och så fick det bli ett armband. Jag använde mig utav avslutningshylsor från Panduro, ringar som jag hade i mitt förråd och lås från Pärlgrossisten, samt valde att smycka den så att säga överblivna öglan med en brun pärla som jag tyckte passade kaffetemat.

lejonetskoffeinarmband-3

lejonetskoffeinarmband-1

5 svar på ”Piglet: Koffein-armband till Lejonet

  1. Alltså, det kommer ju bli svårt att hitta en mer passande present nu – någonsin! Andreas för mig ÄR kaffe(-kaka). Sedan måste jag ju säga att du verkligen satte en extra piff i och med pärlan och det tunna läderbandet 🙂

    • Hihi, så kan det nog vara 😉 Jag tror att det är många som förknippar Andreas med kaffe(kaka) 😀
      Jag tycker också att pärlan piffade till det, även om A själv tycker att den är lite i vägen 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.