Piglet: Mon amour

När mitt älskade Lejon fyllde år ville jag göra ett kort med lite Frankrike-tema, speciellt som vi ju faktiskt skall åka till Paris nästa helg. Det var nästan tre år sedan nu; vi som var i Paris minst en gång om året från det att vi träffades, fram tills dess att Sigrid föddes. Sigrid skall få bli bortskämd av farmor och farfar. Lejonet och jag träffades ju online, och jag hade som överskrift till min profilsida ”Pojkvän sökes för Paris-resa” så Paris har en speciell plats i vår historia.

Hur som helst så hittade jag ett rödrutigt papper som jag tänker mig symboliserar antingen en picknickfilt eller en duk på en restaurang i Quartier Latin, och jag målade på en ”konstnärsmustasch” på min kostymprydde Edwin, eftersom jag faktiskt inte har någon utav Magnolias Frankrike-tematiska stämplar (även om jag suktat efter dem många gånger) och så går ju hela kortet i blått, vitt och rött, som Frankrikes flagga 🙂 Lite text på franska på det, så voilá har man ett tematiskt kort till älsklingens födelsedag.

Anmäler kortet till Challenge 168 hos Cards und More, tema Lots of Love & Midweek Magnolias Challenge 148 Anything Goes with a Magnolia Image.

andreasfodelsedag2016-1

*carstock från Panduro
*designark (rutorna) från ”Riverbank Revels” paper pack från Trimcraft (Py Hobby)
*designark (texten) från ”Country Red” paper pad från Tilda/Panduro
*stämpel ”Magnolia Wedding: Groom Edwin” från Magnolia, målad med ProMarkers
*hjärtpärlor från Py Hobby
*bokstavsstickers från Panduro

andreasfodelsedag2016-2

6 svar på ”Piglet: Mon amour

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.