Masken: Golfgrattis

Idag fyllde golfaren Dan år, så samma dag som jag gjorde kortet till svågern så gjorde jag ett golfinspirerat kort till Dan. Det märks ju att de gjorda samma dag eftersom det finns lite likheter mellan korten. För en gångs skull så lyckades jag faktiskt göra kortet efter en skiss. Nämligen den från veckans skiss #123, det var samma som systern just lade upp ett kort från, hur lika blev korten tycker ni?! Tycker det är riktigt svårt att använda en skiss även om det är kul att öva på det.
Nu hade jag ingen stämpel på någon golfare men hade någon slags filur som jag tyckte såg ut som en golfare utan klubba. Det var ju inte så svårt att måla dit en helt enkelt. Förknippar ju golf med rutiga byxor av någon anledning, även om det känns som det inte är så många golfare som just har rutiga byxor. Kanske det är tröjorna som brukar ha den där klassiska sneda rutan?! Nåja, jag tycker golfare är rutiga i alla fall så det blev min på kortet också 🙂 Även lite av bakgrunden.
Fick sen idé om att rita en golfboll, vilket visade sig inte vara sådär jättelätt. Testade att rita på min runda bit jag hade stansat ut, men det såg inte alls bra ut. Men så tog jag mig en titt på baksidan och där blev det ett lite mer diskret mönster som jag tyckte passade riktigt bra.
Tyckte kortet blev rätt bra, men lite tomt känns det. Mina brukar ju lite mer fyllda med grejer om jag gör dem helt efter eget huvud.14580423_10153819001651850_608938128_n

Missade först det där att måla dit översta delen av klubbskaftet efter att jag hade papperspiecat. Det kom jag som tur var på, men det var detta kort som var taget innan jag kom på det som blev bäst. Det kommer en närbild nedan på hur det såg ut när jag rättat till misstaget.

14569559_10153818824306850_302577772_n

4 svar på ”Masken: Golfgrattis

  1. Jag gillar din kreativitet när det gäller att stajla om stämplarna lite grand 🙂 Klart att golfare skall ha rutor!!

  2. Vilken söt golfare och klart att det går att göra om stämplar. Jag gillar när det inte är så mycket på korten så för mig var det här jättefint. Tack för att du är med och tolkar VS! Kram Carina

  3. Jättesnyggt kort och härlig kreativitet med stämpeln ? Håller med Carina,det ser inte alls tomt ut. Superläckert!! Tack för din fina tolkning av min skiss hos Veckans Skiss! Kram Anna ?

  4. Sällar mig till hyllningskören: Jättefint! Gillar den lille gynnaren och sedan tycker jag att golfbollen blev kanon. Glittret du har prickat ut är precis lagom mängd om du frågar mig, det fyller de tomma ytorna precis rätt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.