Piglet: Ridderligt grattis

Kanske borde det vara ett kungligt grattis, med tanke på att karln har krona på huvudet, men jag tänkte mig att han var en riddare när jag målade/paperpiecade honom 🙂

Nu har de ställt till det för mig hos Veckans skiss igen och använt cirklar i skiss 122. Det är inte min favoritform, som jag nämnt förut, men det sägs ju att det är bra att utmana sig själv 😉 Jag blev faktiskt rätt nöjd till slut …

riddargrattis-1

*cardstock från Panduro
*stämpel från Tingtura
*designark x2 från en packe jag köpt på Tradera
*designark från ”Rose Garden” paper pad från First Edition Paper/Trimcraft
*designark från Generations
*doilie från Py Hobby
*bokstavsstickers från Panduro
*bling från Panduro
riddargrattis-2riddargrattis-3

3 svar på ”Piglet: Ridderligt grattis

  1. Så du gillar inte heller cirklar? Inte jag heller så vet inte vad jag tänkte när jag gjorde skissen 😀
    Men jag tycker att du lyckades utmärkt med cirklarna och ditt kort. Mycket snyggt!
    Tack för att du är med och tolkar skisser hos oss på Veckans skiss!

  2. Ja men visst är det härligt med utmaningar 🙂 Och den här utmaningen fixade du ju galant!! Ett jättesnyggt kort har du grejat!! Härligt!! Tack för att du så troget tolkar med oss på Veckans Skiss!! 🙂 Kram Anna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.