Piglet: A rainy day

Här kommer ett höstigt kort gjort efter Veckans skiss #120. Jag längtar lite efter riktig höst. Inte nödvändigtvis till storm och regn, utan jag längtar efter sådana där krispa, klara dagar som man kan få i september, om man har tur. Inte det klibbiga väder som vi har just nu, som inte kan bestämma sig riktigt för vad det skall vara …

a-rainy-day-1

*cardstock från Panduro
*designark från ”Rose Garden” paper pad från First Edition Paper/Trimcraft (Py Hobby)
*washitejp från Py Hobby
*pärlor från Inkido
*stämpel från Hänglar & Stänglar
*3D accent från Ranger
*presentpapper från Panduro (till paper piecing på paraplyt)
a-rainy-day-2 a-rainy-day-3

10 svar på ”Piglet: A rainy day

  1. Jättefint 🙂 Funderade på att göra dagens kort efter skissen… men det blev visst inte så 😉 Blir aldrig riktigt som jag tänkt mig från början….
    Ps. På min dator ser dina bilder på kort lite suddiga ut, i telefonen ser de lite pixlade ut…?! Pöss

    • Jag tycker nog att de ser okej ut på min dator. Kanske inte lika fina som de såg ut i lightroom, i och för sig … Jag får kolla med lejonet om han vet vad det kan vara. Pixlade i telefonen? Om man tar upp bara bilden, eller redan när du läser inlägget?

      • Det är väl när man trycker på bilden och då ser den stor…. Innan dess är det väl som på datorn att det ser lite suddigt ut…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.