Piglet: A rainy day

Här kommer ett höstigt kort gjort efter Veckans skiss #120. Jag längtar lite efter riktig höst. Inte nödvändigtvis till storm och regn, utan jag längtar efter sådana där krispa, klara dagar som man kan få i september, om man har tur. Inte det klibbiga väder som vi har just nu, som inte kan bestämma sig riktigt för vad det skall vara …

a-rainy-day-1

*cardstock från Panduro
*designark från ”Rose Garden” paper pad från First Edition Paper/Trimcraft (Py Hobby)
*washitejp från Py Hobby
*pärlor från Inkido
*stämpel från Hänglar & Stänglar
*3D accent från Ranger
*presentpapper från Panduro (till paper piecing på paraplyt)
a-rainy-day-2 a-rainy-day-3

10 thoughts on “Piglet: A rainy day

  1. Jättefint 🙂 Funderade på att göra dagens kort efter skissen… men det blev visst inte så 😉 Blir aldrig riktigt som jag tänkt mig från början….
    Ps. På min dator ser dina bilder på kort lite suddiga ut, i telefonen ser de lite pixlade ut…?! Pöss

    • Jag tycker nog att de ser okej ut på min dator. Kanske inte lika fina som de såg ut i lightroom, i och för sig … Jag får kolla med lejonet om han vet vad det kan vara. Pixlade i telefonen? Om man tar upp bara bilden, eller redan när du läser inlägget?

      • Det är väl när man trycker på bilden och då ser den stor…. Innan dess är det väl som på datorn att det ser lite suddigt ut…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.