Piglet: Tigeröga-armband med lejon

Lejonet satt en kväll och spanade på ett armband utav pärlor av röd tigeröga, med en lejonpärla på, ute på den vida webben. Hans fru, det vill säga undertecknad, råkade då säga att jag kan göra ett armband till dig istället. Detta tog Lejonet förstås fasta på, så sedan fanns det ingen återvändo. Jag fick även veta att det visst är trendigt med pärlarmband 😉LrMobile2407-2016-113843583659263780Foto: Andreas Karlsson

Lejonpärlan är från Pärlgrossisten, en sida som Malin tipsat mig om, och tigerögapärlorna hittade jag hos Smyckesakuten.

LejonetsArmband-1

 

4 svar på ”Piglet: Tigeröga-armband med lejon

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.