Piglet: Happy princess

Jag satt och målade en julstämpel här vid mitt skrivbord, men kände att jag faktiskt inte hade lust att göra ett julkort till … Så jag letade rätt på en stämpel som var målad sedan tidigare och sedan hittade jag en skiss (MTF Wednesday Sketch Challenge #290 ) och så blev det ett riktigt trevligt kort med en söt Gorjuss istället 🙂

Skisser är det som funkar bäst för mig när inspirationen tryter. Hur är det för er?

Bloggfoton-0884

*cardstock från Slöjd-detaljer
*craftpaper från ett gammalt block
*stämpel från Gorjuss/Santoro (Py Hobby)
*designark från ”New Bloom” paper pad från First Edition Paper/Trimcraft (Py Hobby)
*designark från ”Bella Rose” paper pad från First Edition Paper/Trimcraft (Py Hobby)
*pärlor från Inkido
*bokstavsstickers från Panduro
Bloggfoton-0885

1 svar på ”Piglet: Happy princess

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.