Piglet: Fotbollspojke till Johnny

Kortet är gjort med inspiration från Taylored Expressions Share the Joy-utmaning #29, där man kunde välja att tolka en skiss, använda en viss färgpalett eller en kombination av båda. Jag valde att följa båda delarna, även om det gjorde saken lite knepigare 🙂

Att jag sedan råkade skicka kortet till svågern en vecka för tidigt för att jag tittade på fel vecka i almanackan, det behöver vi kanske inte prata om?! 😉 Nåja, det är väl trevligt att få ett kort även när det inte är ens födelsedag?! Sigrid höll dessutom på att från och till sjunga ”må han leva, Johnny” hela dagen igår, och pratade om att det var hans födelsedag. Så det kan gå *fnissar*

Bloggfoton-0683

*cardstock från Panduro
*designark från Slöjd-detaljer
*designark från Generations
*tygband från Sigrids födelsedagspaket från Hanna 😉
*stämpel från Panduro, målad med ProMarkers
*halvpärlor från Py Hobby
*bokstavsstickers från Panduro

1 svar på ”Piglet: Fotbollspojke till Johnny

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.