Piglet: Bebiskort till lillebror

I januari fick Sigrid en ny kompis, Arthurs lillebror. Jag var ute i god tid och hade gjort ett kort färdigt innan han ens föddes, men jag ville skriva ett namn på det, så jag väntade lite för att se vad han skulle heta … Föga visste jag – även om jag kanske borde ha anat – att de vankelmodiga föräldrarna inte skulle bestämma sig förrän tre månader senare! Nu har de i alla fall bestämt sig och lillebror (”han är ledsen” brukar Sigrid säga om man nämner honom, eftersom han var hungrig och grät efter mat mest hela tiden när han var här på hennes kalas) skall alltså heta Gustav, och NU har han fått sitt kort, lagom till tremånadersdagen 🙂

Jag hade sett ett barnvagnskort på Pinterest  (det var pinnat från Paper, Card & Stamps) som jag ville testa att göra, så det gjorde jag.  Designarket är mysigt, då det är linnetextur på det; det var dock ett elände att dragspelsvika!

Bloggfoton-0672 Bloggfoton-0675

*cardstock från Slöjd-detaljer
*blomsterstans från Nellie Snellen
*designark från ”Riverbank revels” paper pack från Trimcraft (Py Hobby)
*knappbrad (kanske från Panduro?!)
*halvpärlor från Py Hobby
*knappar från Basic Grey (Hobby&Hantverk)
Bloggfoton-0678-2 Bloggfoton-0677

2 svar på ”Piglet: Bebiskort till lillebror

  1. Vilket pillejobb! Det är ju jobbigt att dragspelsvika vanligt papper så smått, så att vika designark måst ju tära på tålamodet! Men det lönar sig – ett superfint kort, verkligen specialtillverkat enkom för honom 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.