Piglet: En igelkott på cykel

Här är ett kort i vårfärger, gjort efter Veckans skiss #101. Jag måste erkänna att  nu när de har sopat gatorna och solen skiner (vilket ju händer emellanåt) så börjar jag känna mig sugen på att cykla, så som igelkotten på kortet gör. Det gäller bara att alla i familjen håller sig friska (Lejonet har varit magsjuk och Sigrid är febrig, så våra påskplaner blev det inte mycket med), så att man faktiskt kan och orkar ägna sig åt någonting över huvud taget. Det har blivit alldeles för mycket tid framför TVn på sistone … Jag får försöka få köpt en barnstol till cykeln också, så att jag kan testa att cykla med Sigrid. Förhoppningsvis skulle hon tycka att det var kul 🙂

Bloggfoton-0628

*cardstock från Slöjd-detaljer
*designark från ”Riverbank revels” paper pack från Trimcraft (Py Hobby)
*sticker från ”Mom’s kitchen” sticker sheet från Best Creation Inc 
*knappar från Göfab, Trestad Center
*Stickles ”Eucalyptus” från Ranger

Bloggfoton-0627

4 svar på ”Piglet: En igelkott på cykel

  1. Jättecharmigt kort! Och jag är ju en sucker för både cirklar, pastell och turkost så detta tilltalar mig skarpt! Vad är dina favoritfärger, om man nu skulle vilja skicka kort till dig? 😉

    • 🙂 Jag tycker att cirklar är jättesvårt att jobba med, så det var kul att du gillade det! 🙂 Det hade med andra ord kunnat vara ett bra kort till dig … du cyklar ju 😉

      Hm … jag gillar många färger 🙂 Men rosa är ju en favorit, förstås …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.