Piglet: Dopkort till Emelie

Sigrids kusin Emelie döptes i helgen och blev förstås firad. Lejonet hade letat efter dopkort, men alla dopkort som finns är ju med små bebisar på, i princip, och passar inte alls till en ung tjej som döper sig … så då fick jag rycka in 😉 Jag tyckte faktiskt inte heller att det var riktigt enkelt att hitta på en bra design för ett sådant kort – det kändes inte riktigt som ett tillfälle då en söt Gorjuss passade – så till slut valde jag att göra ett enkelt kort, där mönsterpappret fick vara framträdande. Jag kan för övrigt meddela att det INTE var enkelt att montera en sådan där swirl … Finns det något trick, mån tro? Min blev i alla fall inte riktigt som det var meningen att den skulle vara 😮

Bloggfoton-0619

*cardstock från Panduro
*designark från “New bloom” paper pad från First Edition Paper/Trimcraft
*pärlswirl från Py Hobby
*blomma från Panduro
*brad från Panduro
*bokstavsstickers från Panduro

 

5 svar på ”Piglet: Dopkort till Emelie

 1. Vad fint! Riktigt vårigt och inte för puttinuttigt! Gjorde själv ett dopkort till en 8-åring för ett tag sedan, men jag är KASS på att få upp det på bloggen. Bilder finns dock 🙂

  • Vi är ju jättenyfikna på dina pysselsaker också!! Kanske läge för ett gästinlägg i vår blogg istället? 😉 Kanske blir långt om vi skall ha ett ”allt Lisa pysslat sedan hon senast uppdaterade sin blogg” dock 😀

   • Ja, faktiskt! Jag pysslar inte på långa vägar lika mycket som du och Masken, men några kort per år blir det ju 🙂 Så ett samlat inlägg skulle bli långt. Pus att jag vill ju passa på att vara med i utmaningar med mina kort, så då måste man sitta och leta runt lite. Gillar Anything goes, det passar ju allt 😀

 2. Ser elegant ut 🙂
  Har aldrig testat någon swirl… men jag gissar att det inte är det lättaste… för det är väl inte så mycket som håller ihop pärlorna eller?! För det skall väl inte synas så mycket lim lixom… Det kanske går lättare nästa gång du försöker… övning ger färdighet!

  • Känns som att det hade varit bra om man inte hade behövt ta av hela på en gång och bolla med den .. Nej, det är inte mycket att ”ta i” liksom, det är ju bara en klistersträng i princip som håller ihop pärlorna, så det är ju ingen stadga i swirlen när man tar bort den från plasten, inget som håller ”krullorna” jämna … Jag hade ju aldrig köpt en sådan där, men nu fick jag några stycken i present någon gång när man skulle få en present för ett visst värde när man beställde, du vet …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.