Masken: Födelsedagskort till liten tjej.

Helt plötsligt var det dags för lilla systerdottern att fylla två. Tänk vad tiden går fort alltså!!! Hon är ju världens sötaste och jag hittade en stämpel här hemma som jag tyckte var ganska lik henne. En liten ballerina från Magnolia. Ville testa att göra lite paper piecing, som systern brukar göra, och ett fint småmönstrat papper från Panduro passade ju kanon till klänningen. Tycker ju så mycket om just dessa småmönstrade papperna, så de fick bli en del av bakgrunden också. Kan ju nämnas att jag beställt tyg med samma mönster från Panduro häromdagen, kunde inte låta bli att köpa alla fyra sorterna de hade, så just nu är det fyra meter tyg på väg. Jag som inte riktigt har plats för mer!!!DSCN0278DSCN0279DSCN0286

Alla papperna kommer från detta block, förutom själva kortbasen.

3 svar på ”Masken: Födelsedagskort till liten tjej.

  1. Helt klart det finaste födelsedagskortet! och man skulle ju kunna tro att Sigrid vill bli ballerina, med tanke på hur hon springer på tårna …

    Skall bli väldigt spännande att se vad du syr av tygerna! De är SÅ fina!

  2. Vad sött! Och jag blir såååå sugen på att paperpieca jag med. Och så får jag dåligt samvete för det där kortet som är färdigt inne i huvudet till lilljäntan, men som inte kommit ut i verkligheten än 🙁

    • Kanske dags för en pysselträff? Tänk när Sigrid och Lovisa blir pysselträffsgamlanog … Då är kanske Adara för gammal för att vilja vara med iofs, men jag tänker mest att det skulle vara lättare att få ihop om barnen kan vara med 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.