Piglet: Cissis födelsedagskort

Jag inser att jag har glömt att blogga kortet som den skönsjungande ängeln Cissi fick på sin födelsedag! Jag är mest nöjd med att jag kom ihåg att skicka det, för det är inte alldeles lätt när det är så tätt in på nyår! Förra året tror jag att jag glömde *skämskudde*

Jag hade ju fått nya dies och nya stämplar av Masken i julklapp, så jag testade några utav dem 🙂 Ministämplarna från Gorjuss är väldigt söta, men det är lite knepigare att färglägga så små motiv, tycker jag!

Bloggfoton-0591*kortbas från Panduro
*”Leane 001 n45.7667 frame leave” die från Leanecretief (Py Hobby)
*pappen från någon Panduro-produkt 🙂 (återbruk är bra!)
*pärlblommor från Py Hobby
*halvpärlor från ICA Home
*”collectible mini rubberstamp 20 – The Geataway” från Santoro (Py Hobby)

1 svar på ”Piglet: Cissis födelsedagskort

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.