Piglet: Julkort #13, 2015 Julstjärnor en masse

Ett julkort som blev väldigt rött! Fast jag tror att det blev ännu rödare på fotot än i verkligheten … Jag försökte mig på att göra ett shaker-card, men jag insåg i efterhand att jag kanske borde ha kollat hur man egentligen skall göra … Nå, det vet jag till nästa gång & det här blev min egen lilla variant, helt enkelt.

*cardstock från Panduro
*die från Nellie Snellen
*overheadpapper
*mistelpunch från Panduro
*confetti stulet från Lisa
*glitter
*Merry Christmas-die från ***, också den Lisas
*glitterkartong från Panduro

1 svar på ”Piglet: Julkort #13, 2015 Julstjärnor en masse

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.