Piglet: Skjortkort till Benjamin

Jag trodde att jag redan hade bloggat det här kortet, men ack vad jag bedrog mig! Kanske blev jag förvillad av det faktum att jag skrev om Benjamin i inlägget om Mamma Mus födelsedagskort?! De delar nämligen födelsedag, med den skillnaden att Benjamin inte firade födelsedag under den berömda snöstormen utan istället passade på att komma till världen just den dagen. Då han tycker om att klä sig stiligt tyckte jag att det kunde passa med ett skjortkort med fluga till honom!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
*cardstock från Panduro
*kopieringspapper
*alfabetstickers från “Jubilee” sticker market från The Girls’ Paperie
*sidenband från TGR
*knappar från Göfab på Testad Center

2 svar på ”Piglet: Skjortkort till Benjamin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.