Masken: Söndagsprojekt

Hade för ett tag sedan räddat ett par dragkedjor från ett par trasig jeans, och har funderat på vad jag skulle kunna använda dem till. De var ju bara 6 cm långa så det kändes ju inte som det skulle finnas så mycket man kunde göra med dem. Men så kom jag på en snilleblixt igår kväll……något långt och smalt… Nämligen ett pennfack!! Kan ju vara bra att ha ett litet smalt ett när man åker iväg på semester!!!
Hade även hos Rimna´s skafferi Sprungit över någon som kallades ”Quilt as you go”. Var tvunget att kolla in vad detta innebar och hittade det här klippet via Google. Det verkade spännande så jag var tvungen att testa! Behövdes ju inte så mycket tyg heller, så passade på att använda några bitar från spillbitshögen. Behövde ju bara en bit på c:a 8×8 cm av varje tyg (9st olika valde jag) Det blev några av mina favorittyger jag har i gömmorna!!!

Även denna gång funkade mitt fuskskinn som jag använt till både portmonnä och necessär. Till denna teknik funkade det också alldeles utmärkt, det var ju kanon med ett styvare tyg som grund, plus att det är halt och fint att ha på insidan.

Måste säga att jag blev sjukt nöjd med resultatet 🙂

4 svar på ”Masken: Söndagsprojekt

  1. Pingback: Masken: Juliga grytlappar | Pysselsystrarna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.