Masken: Julklapp till syster Piglet

När vi var i en liten pittoresk by (Vannes?!) på våran roadtrip i Frankrike 2012 hittade vi i en affär något som systern önskade sig… Ja med det menas att hon såg något som hon tyckte jag kunde ta och sy 🙂 Nämligen en necessär som såg ut som ett gammalt hederlig tetrapak-paket.. ja en sån där trekantig historia. Eftersom jag hade sytt små söta hönor till påsken (tror det var samma år) med samma idé så kändes det inte som det skulle bli så svårt. Det var det inte heller, men det tog 1,5 år innan jag satte igång att sy. Först skulle det ju köpas in dragkedja t.ex. och sen skulle andan falla på! Som sagt var dom mycket lätta att sy och mycket trevligare än de där kycklingarna eftersom dom varken behövdes fyllas med vadd eller man var tvungen att sy ihop ett litet jobbigt hål för hand 🙂 Det gick så lätt att av bara farten så fick hon en mindre också, som hon nu använder som en liten portmonnä. Tyvärr kom jag bara ihåg att fota den första jag gjorde, så vill ni se hur den andra såg ut så får vi be Systern att lägga upp en bild!

Tyvärr vart den ju inte så lätt att fotografera. Inte heller den mest smarta lösningen att få plats med i en väska och inte heller så jättepraktisk att ha saker i… men mycket snygg!
Får se om systern har en kommentar att lämna om saken!!!

Kram

3 svar på ”Masken: Julklapp till syster Piglet

  1. Den är ju jättefin 🙂 Som sagt, inte det mest praktiska att ha med sig i väskan (och kanske liiiite svårt att få plats med vissa saker i den) men den är ju hur tjusig som helst!

  2. Pingback: Masken: Snabbt mobilfodral | Pysselsystrarna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.