Piglet: En läskig präst

När jag fick boken ”Virka läskigt söta figurer” tyckte jag ju att det var väldigt lustigt att mitt ibland zombies, Döden, Cthulhu och annat läskigt även hitta en präst. Jag var tvungen att visa detta för vår prästvigda vän Karin och då uttryckte hon en önskan om att få en sådan. Jag lovade att om jag någonsin blev tillräckligt bra på att virka för att tillverka en så skulle jag göra det, och sedan tror jag bestämt att fröken Karin glömde bort det, men det gjorde inte jag. Så efter att nu faktiskt ha lyckats slutföra några amigurumis gav jag mig på att virka nämnda präst och sedan tillverkade jag en spikklubba av en tandpetare, en plastpärla och lite relieffärg. Kreativ får man vara! Nu hoppas jag att den lilla läskiga prästen blir en bra maskot till Karin när hon, alldeles snart, börjar sitt nya jobb!

 

2 svar på ”Piglet: En läskig präst

  1. Pingback: Piglet: Lycka till-kort till världens bästa präst | Pysselsystrarna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.