Piglet: Virkad ninja

Jag kämpar fortfarande en hel del med virkandet, men det går framåt. Tror inte att att mönsterbeskrivningarna i ”Virka läskigt söta figurer” är de lättaste heller, men men … Ninjan var ganska enkel, trots allt, eftersom den bara är huvud och kropp, inga armar eller vingar eller annat galet. Eller jo, det är ju en ”flärp” på huvudet och en kaststjärna också. Flärpen är jag lite förundrad över att jag fick till, för egentligen begrep jag inte alls vad jag gjorde 😉 Skulle helt klart behöva hitta en bättre penna att måla ögon med, men annars tycker jag att min ninja blev rätt fin ändå. Eftersom det varit uselt väder för att fotografera så har den stått i hyllan ett tag utan att bli bloggad, men idag tog jag med den ut på promenad och den blev fotograferad på Östra Kyrkogården.

2 svar på ”Piglet: Virkad ninja

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.