Masken: Födelsedagskort med vårtema.

Hittade en liten tävling på  Scrappaloss som jag ville vara med i. Det handlade bara om att göra något alster som visade vad man förknippade med våren. Och för mig handlar våren definitivt om blommor! Det passade också bra som tema till ett födelsedagskort jag behövde göra till min Faster som fyllde år i veckan. Hon gillar ju blommor ännu mer än vad jag gör 🙂

 

Gillar ju det här med utstansade bokstäver… synd bara att de är så pilliga att få dit. Någon som har ett bra förslag på hur man skall fästa dem?! Jag brukar använda limstift, men det blir ju en aningens kladdigt.

Allt material plus stansar är inköpt Panduro, utom Promarker-pennorna som jag målat stämpeln med.

7 svar på ”Masken: Födelsedagskort med vårtema.

  1. Ja, blommor passar ju till fastern. Det är lite fuskigt att hon alltid har mer och tidigare blomster än alla andra 😉 Bokstäverna är snygga, men jag är alltid för lat för att hålla på och stansa … Synd bara att jag alltid tappar bort mina bokstavsklistermärken 😛

    • Hon gör ju det 🙂 Fast när jag väl hade bestämt mig för detta blompapper (som jag gillar skarpt) så hittade jag ett med grodor på som vi köpte i Magnoliabutiken när vi var där… men jag får väl försöka komma ihåg det till nästa år 🙂

  2. Jag brukar använda det där som man kan ha ovanpå annat för att få det att blir glansigt, Glossy Accent tror jag att det heter. Man behöver bara en liten, liten plupp så sitter sakerna jättebra! Och det är väldigt bra pip på flaskan så det är lätt att inte få för mycket 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.