Masken: Vårblommor

Plantvård är väl också ett slags pyssel?! Det är ju så trevligt nu när våren börjar komma och man kan göra fint på sin lilla balkong igen… Det började förra helgen när jag tog en cykeltur till Blomsterlandet för att leta efter en present. Jag kom naturligtvis hem med lite saker till mig själv också, plus 18 liter jord (det vart rätt kämpigt att cykla hem med den på pakethållaren i dundermotvinden…) Och i torsdags när jag gick förbi Interflora i Olkroken sprang jag på så underbart söta små Penséer som jag bara var tvungen att köpa…

Grodan har hängt med i flera år nu, det är möjligt att även den är inköpt på Blomsterlandet en gång i tiden… Solenergilampan är från ÖoB, och nu börjar den lysa igen (har vart dåligt med det under vintern)

Det var just dessa gula och lila Penséer som jag föll för, hur söta som helst!!!

Ett gammalt arrangemang som blev lite tillpiffat, det var bara Lyktrankan (Hjärtan på snöre) som överlevt, så den fick sällskap av ett annat hjärta (Hoya kerrii). Det blev även lite nya gröna stenar till… Discokulan är gammal den med.

 

3 svar på ”Masken: Vårblommor

    • Jag tror att alla växterna skall klara frosten… därför jag dock inte vågar hänga ut några pelargoner än…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.