Piglet: Pärm till Sigrids papper

Foto: Andreas Karlsson

Det blir inte så mycket pysslat just nu, lilltösen håller oss upptagna med mat-sömn-gos, och vi är ju något trötta. Idag är hon en vecka gammal och hon är söt som socker! Eftersom jag faktiskt kände mig lite pigg igår förmiddag när hon sov och det kliade i fingrarna att få göra något pyssligt, tog jag och klädde om en pärm att ha alla papper som har med henne att göra i. Hoppas att jag inte får skäll för att jag gjort den rosa 🙂 Jag råkar ju vara väldigt förtjust i rosa. Hade egentligen tänkt ha en bild på ryggen av pärmen också, men det kom visst bort när Sigrids pappa fick spatt då han försökte hjälpa mig att hitta en bra inställning på min kamera för att ta ett kort utan blänk och det slutade med att han fotade med sin fina kamera och redigerade och hade sig 😉 Jag är för övrigt väldigt stolt över att jag lyckades få dit kontaktplasten utan att skrynkla den – det är ju inte lätt på en så stor grej! 🙂

*presentpapper från Lagerhaus
*presentpapper från God-knows-where, fick det av Pernilla, det var över från när hon slog  in en present till vårt bröllop
*klippark från Panduro (Tilda: The corner shop)
*klippark från Panduro/Tilda med bokstäver
(på baksidan finns även några paljetter som jag har fått av Mély)

 

 

 

3 svar på ”Piglet: Pärm till Sigrids papper

  1. Vad fin! Se till att dokumentera ordentligt! Jag var duktig i början, sedan blev det sämre och idag skriver jag typ aldrig upp saker… 🙁

    • Den här hade jag tänkt till viktiga papper liksom 🙂 Sedan är det ju klart att Snuttan skall dokumenteras också … Jag råkade viss överskrida antalet tecken man fick skriva på varje vecka på bebisboken :S

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.