Masken: Traktorkort

För en vecka sedan så fyllde Farbror BA 35 år… Det skulle såklart firas med ett kort! Eftersom herrn gillar bl.a. traktorer så passade mina nya papper får Panduro alldeles utmärk (köpta på rean med BA i tanken faktiskt). Stämpeln är också den från Panduro. Har ju precis som systern brukar påpeka inte så många manliga stämplar, så det brukar bli ungefär samma man använder varje gång. Dags att shoppa fler kanske 🙂

Jag blev riktigt nöjd med färgvalen, bara glittret som kanske inte riktigt blev en fullträff!

Kram och Grattis igen BA!

1 svar på ”Masken: Traktorkort

  1. Fint! Jättebra att ha ett lite killigare motiv på papper, det kommer du garanterat att ha användning för igen … Jag tror att jag har något sådant där set från Panduro med lite killstämplar, men jag har nog inte monterat dem 😛

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.