Piglet: You Do Påskcrop 3 – födelsedagskort med pirat

Jag hade hoppats hinna göra bidrag till alla de öppna utmaningarna i croppen, men så blir det förstås inte. Det var nog väldigt optimistiskt tänkt från början, med tanke på att en del var layoututmaningar och jag aldrig brukar göra layouter, men … man skall sikta högt, inte sant? Hur som helst så tror jag att det här bidraget till utmaning nummer tre blir det sista som kommer från mig. Utmaningen var en bingo och jag valde raden bling-washitejp-stämpel …

*cardstock från Slöjd-detaljer
*washitejp från ICA Home
*bling från Panduro
*stämpel från Magnolia, lånad av Lisa, tror jag, målad med vattenfärger
*confetti, vet inte varifrån den är
*färgprovspapper från färgaffär

1 svar på ”Piglet: You Do Påskcrop 3 – födelsedagskort med pirat

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.