Piglet: You Do Påskcrop 6 – Bröllopstack #22

Även YouDo har en crop nu i påsk, full med roliga utmaningar. Till att börja med hakade jag på nummer sex, med titeln ”Washi tape madness”, där man helt enkelt skulle ha en massa washitejp på sitt alster. Jag har inga enorma mängder utav tejpen (måste erkänna att jag tycker att den är bra dyr) men som tur är hade jag inhandlat några rullar på Ica härom veckan, så jag kunde använda dem för första gången …

*cardstock från Panduro
*washitape från ICA Home
*bröllopsparsstämpel från Panduro, färglagd med Distress Markers
*blomma från YouDo, köpt hos InEx
*bokstavsstickers från Panduro
*punch ”Baby Blooms” från McGill, köpt hos Magnoliabutiken i Borås

 

1 svar på ”Piglet: You Do Påskcrop 6 – Bröllopstack #22

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.