Piglet: Tycker om dig!

Nu när det är tämligen lång tid kvar till nästa jul kanske man borde göra något annat än julkort? Jag behöver visserligen fortfarande göra tackkort, men … Den här gången blev det något annat. Januariutmaningen hos Stampalot har temat ”friendship” och jag tänkte att jag skulle göra ett kort att skicka till en vän som jag tycker om vid Alla hjärtans dag … Jag tror inte att hon brukar läsa min blogg, så jag tror att det är ganska säkert att posta det här 😉

*cardstock från Slöjd-detaljer
*designark från Panduro ”Tilda Garden Party”
*tygband som var runt filten vi fick av Masken i julklapp 🙂
*halvpärlor från Inkido
*Nellie Snellen Floral Punch
*”K012 We love the rain”-stämpel från Tutti Cuti, färglagd med ProMarkers

3 svar på ”Piglet: Tycker om dig!

  1. A really sweet image and such pretty summary colours.

    Thank you so much to joining our Friendship theme at Stamping Sensations challenge this month.

    B x

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.