Piglet: Babykort till pojke

Det är lite jobbigt när vännerna får en liten bebispojke och man har ungefär sjutusen stämlar med söta flickor … Det är inte många stämplar jag har som det är pojkar på, kan man väl säga … men jag lyckades hitta en från Tingtura i en utav mina pärmar … Så använde jag mig av skissen i ScrapGalens januariutmaning och så blev kortet så här:

*cardstock från Panduro
*mönsterpapper från Panduro ”Garden Party”
*mönsterpapper från Magnolia ”Princes & Princesses – Blue bubbly duck”
*dekorband från Coop eller liknande
*presentpapper från Lagerhaus
*confettistjärnor
*Stickles ”waterfall” från Ranger
*kaninstämpel från Panduro ”Tilda-serien”
*pojkstämpel från Tingtura  

6 svar på ”Piglet: Babykort till pojke

  1. Hi, hi känner igen fenomenet med massor av gulliga tjejstämplar 😉 men jag har faktiskt börjat att bara köpa till killar nu. favvisarna är från Lili of the valley. Jättesött kort och tolkning efter skissen! Kramar!

    • Ja, jag får väl försöka satsa på det också … men det finns ju så många fler flickor att välja på! Lili of the Valley är fina, fast jag har inte en enda — får nog göra ngt åt det snart 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.