Piglet: Julkort #4, 2019 Rainbow penguins

Förlåt, men nu blir det ett julkort till 😉 Snart är det bara två månader kvar. Jag längtar tills att jag får julpynta. Fast jag vill inte göra det nu, även om affärerna är fulla med sådant. Jag brukar ju pynta till första advent, det är tidigt nog, tycker min man.

Hösten är verkligen här. Jag är rädd att den vackra delen utav den snart är slut och att det mest blir mörker och fukt ett tag framöver. Jag sliter mitt hår i mina försök att skriva spontanansökningar. Det är ju så man skall hitta jobb nuförtiden, sägs det. Jag har inga större problem med att skriva ansökningar mot annons, men när jag skall försöka formulera en spontan ansökan så kan jag sitta och stirra på datorn i timmar utan att hitta något vettigt sätt att börja. Några tips?

Hur som helst, då är det perfekt att vända tankarna mot något annat och pyssla lite grand 🙂 Här kommer ett julkort med regnbågsfärgade pingviner. Jag har nog redan nu en tanke om vem som skall få detta kort, men jag säger inget 😉

Cardstock från Panduro
Deisgnark från ”Sweet Christmas” paper pad från Tilda/Panduro
Stämpel från Penny Black (1-2-3-Stitch), målad med ProMarkers
Textstämpel från Lawn Fawn
Bokstavsstickers från ??? (Kristinas Scrapbooking)
Halvpärlor ”Baby Bling – LeCremeP” från Want2Scrap

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.