Piglet: Julkort #3, 2019 Pink Santa

Jag är verkligen pepp på julkort nu. Jag önskar att vi kunde få ihop en träff med pysselvännerna NU, men det ser inte ut att gå att realisera förrän i slutet utav november … Det där med att hitta en helg som alla har ledigt, det är knepiga grejer det!

Även om jag är pepp får jag inte så mycket gjort i pysselväg … Till viss del beror det på att jag inte kan hitta alla saker efter flytten. Någonstans måste de ju finnas, men var? Jag letar till exempel efter mitt block som jag brukar stämpla i, och efter min bästa stämpeldyna.

Jaja, jag har i alla fall knåpat ihop ett väldigt rosa jukort 🙂 Jag letade i min låda med gamla stämplar på träblock (man använder ju nästan bara clearstamps eller clingstamps numer annars) och hittade den här söta tomten. För länge sedan vann jag ett paket med Chameleon markers, och jag bestämde mig för att testa dem. Jag tyckte dock att det var jättesvårt att måla med dem 😮 Någon annan som har testat?

Kortbas från Panduro
Designark från ”Christmas Joy” paper pad frn First Edition Paper (Panduro)
Stjärn-die ”MFD061” från Nellie Snellen
Alfabet-die från Craft Emotions  
Tomtestämpel från ??? (köpt på mässa, för länge sedan) målad med Chameleon markers

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.