Masken: Ännu en Cthulhu

Här kommer ännu en virkad Cthulhu… Systern har ju virkat hela tre stycken förut, men det här är min första. Jag började med den på vår semester i somras, eftersom systern hade tagit med sig mönstret och garner till att göra en då. Jag hade inget projekt i tanken inför semestern, så jag packade ner några garner (vilket ju inte tar så stor plats) och passade på att virka efter hennes mönster, nu när hon ändå hade med sig det. Jag tror dock inte jag kom så mycket längre än huvudet under semestern, så resten blev färdig när vi väl hade kommit hem igen. Det är ju ett mönster från BlueRabbit, en tjej som gör jättemånga söta Amigurumimönster och som jag följer på Instagram. Hon har tex. gjort ett par söta ”Spirits” som jag är riktigt sugen på att köpa mönstret till, och även en söt tvättbjörn och en panda.
Jag valde de färger som ungefär beskrevs i mönstret. Alltså blev han grön och med mörka vingar. Prickarna fick bli gröna, med lite gult som jag tyckte stack ut fint. 

Han råkade bli nåldyna en dag när han stod i soffan och jag höll på att sy något. Jag tyckte han passade så bra som det, så han har förblivit en nåldyna 🙂 Mycket praktisk.

1 svar på ”Masken: Ännu en Cthulhu

  1. Pingback: Piglet: Cthulhu i grått och svart | Pysselsystrarna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.