Piglet: Julkort #1, 2018 Nallepaket

Hihi, nu vet jag att många kommer bli tokiga på mig, men jag har faktiskt gjort 2018s första julkort! Jag vet inte varför, men när jag såg Veckans skiss #182 så bara såg jag ett julkort framför mig. Så det kan gå! :)

Masken och jag hade en liten mini-pysselträff här hemma igår, då tyvärr ingen utav våra andra pysselvänner kunde komma. Det blev mest stämplande, målande och paper-piecande, men ETT kort blev alltså producerat. Alltid något!

2018-Julkort01-1

Kortbas från Panduro
Designark från ”Glad Tidings” designer pack från Dovecraft/Trimcraft
Stämpel ”Rachelle Anne Miller: Teddy Bear” från Stampavie
Halvpärlor från Py Hobby
Bokstavsdie ”CR1416” från Marianne Design (Py Hobby)
Cardstock från Panduro
2018-Julkort01-2

One thought on “Piglet: Julkort #1, 2018 Nallepaket

  1. Vad otippat att skissen ville bli ett julkort – men samtidigt blir jag så glad att skissen används vitt och brett :-) Ett snyggt kort med många fina detaljer! Tack för att du delar med dig. Kram Mahlin78 i VS-gänget.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *