Piglet: Julkort #1, 2018 Nallepaket

Hihi, nu vet jag att många kommer bli tokiga på mig, men jag har faktiskt gjort 2018s första julkort! Jag vet inte varför, men när jag såg Veckans skiss #182 så bara såg jag ett julkort framför mig. Så det kan gå! 🙂

Masken och jag hade en liten mini-pysselträff här hemma igår, då tyvärr ingen utav våra andra pysselvänner kunde komma. Det blev mest stämplande, målande och paper-piecande, men ETT kort blev alltså producerat. Alltid något!

2018-Julkort01-1

Kortbas från Panduro
Designark från ”Glad Tidings” designer pack från Dovecraft/Trimcraft
Stämpel ”Rachelle Anne Miller: Teddy Bear” från Stampavie
Halvpärlor från Py Hobby
Bokstavsdie ”CR1416” från Marianne Design (Py Hobby)
Cardstock från Panduro
2018-Julkort01-2

3 svar på ”Piglet: Julkort #1, 2018 Nallepaket

  1. Vad otippat att skissen ville bli ett julkort – men samtidigt blir jag så glad att skissen används vitt och brett 🙂 Ett snyggt kort med många fina detaljer! Tack för att du delar med dig. Kram Mahlin78 i VS-gänget.

  2. Det skall böjas i tid… Jag älskar ju julkort och jag kan mycket väl tänka mig att göra bara sådana – om jag någon gång tar mig tid att verligen sätta mig ner och pyssla lite…

    • Du får planera in en pysselkväll i månaden 🙂 Kanske med Dennis och Adara också? 🙂 Att vi pysselvänner skall kunna allihop samtidigt är ju lite överkurs just nu, känns det som …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.