Masken: Julen är inte en årstid…

God jul på er därute. Idag har vi firat annandagen med en liten promenad. Vädret är dock oförutsägbart och det skall visst vara en storm på väg. Så får knåpa ihop ett litet blogginlägg inne i värmen 🙂 Jag befinner mig just nu hemma hos kära mor och far, där jag har firat julen. I går var vi dock över hos syster Piglet med familj och firade jul, med tomte och allt.

Nu är det i alla fall dags att börja blogga om alla julkort som blev gjorda. Det blev totalt femton stycken, om man räknar bort ett par jag gjorde ihop med Sigrid.
Dagens kort var ett som damp ner hemma hos Robin och hans familj. Han tyckte att texten på kortet var väldigt fyndig och trodde att det var jag som hade hittat på och skrivit det. Men det var faktiskt en stämpel, från ett set jag köpte via Fyndiq.se, så har ingen koll på vilket märke det är. Basen är ju ett av mina avlånga som är köpta på PyHobby. Till dem passar ju Panduros avlånga figurer väldigt bra, det här är en stämpel målad med ProMarkers. Kanske inte det mest juliga pappret i bakgrunden, men jag tror att den kommer från ett av Panduros juliga pappersblock.

img_20161103_113704img_20161103_113714img_20161103_112404

4 svar på ”Masken: Julen är inte en årstid…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.