Masken: Julklappskort

Julklappskort, det betyder alltså inte ett kort till en julklapp, utan ett kort som ser ut som en julklapp. I mitt sett med färdigvikta kort från PyHobby, finns det en variant som i alla fall jag tolkar som att den ser ut som en present. Jag tror att jag har gjort en sån variant förut, men då har paketet varit mycket mindre. I det här kortet blir presenten/julklappen mer huvudfokus. Jag valde tre olika papper att jobba med, med liknande färger. Det behövdes ju inte så mycket mer dekorationer utöver det. Men lite snöre på paketet behövdes tyckte jag, för att man skall riktigt se att det är just ett paket.
img_20161103_111643img_20161103_112518*kortbas från PyHobby
*papper från PyHobby – Northpole, från Dovecraft
*Järnekskvist i papper – från Panduro (ett kit)
*Stämpeln tror jag är från ett clerstampt-set från Panduro (inte helst säker)
*röda halvpärlor från PyHobby

 

6 svar på ”Masken: Julklappskort

  1. Haha, jag fattade inte att det skulle vara ett paket 😉 men jag älskade det ändå 🙂 Får se om jag kan räkna ut hur man gör ett 😉

  2. Pingback: Piglet: Birthday fish | Pysselsystrarna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.