Masken: hiPp HuRrA för BA!

Dags för ett nytt födelsedagskort till BA… Eftersom han alltid skickar massa bilder på bubblor till mig så tänkte jag att jag kunde ge tillbaka lite 😉 Nu är ju iofs bubblor min favoritbil medans han gillar typ BMW’s. Nu råkar jag inte ha några sådana på stämpel, så det fick bli bubblor 🙂
Ville även prova mina nya avlånga bruna kort som jag köpte på PyHobby senast jag och systern gjorde en beställning. Gillade att arbeta med ett annat format än fyrkantigt, vilket det ju annars blir rätt många av.

IMG_20160221_103940IMG_20160221_103946

*Stämplar, gnuggisbokstäver och små tårtpapper från Panduro.
*bilpappret och brads från In-ex.

9 svar på ”Masken: hiPp HuRrA för BA!

  1. Jag tycker att det är fusk att det funkar så fint med gnuggisar för dig! Med mig bråkar de bara … Finfint kort! Och som sagt är det kul med ett annat format 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.