Piglet: Ödlegrattis

Jag kände för att pyssla men hade inte någon egentlig idé så jag frågade Lejonet vad han tyckte att jag skulle göra. Han föreslog ett kort till en manlig mottagare, eftersom jag aldrig brukar ha något sådant på lager. Det var ju en god idé, men det finns förstås en anledning till att jag inte brukar ha det – de är svåra att göra! Är bruna färger och en cool ödla tillräckligt manligt, mån tro?!

*kortbas från Panduro
*designark från ”Max and Whiskers” paper pad från BasicGrey (hobbyochhantverk)
*trollsländepunch från Py Hobby
*Tiny Alpha Stickers från Kaisercraft
*ödlestämpeln tror jag är köpt på 1-2-3-Stitch 

1 svar på ”Piglet: Ödlegrattis

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.