Piglet: Klaras födelsedagskort

Min kollega Karin beställde ännu ett kort, denna gång till sin dotter Klara. Det var ett tag sedan jag gjorde det nu, men Klaras födelsedag var först nu i veckan, så därför har jag inte postat det här. Enligt Karin hade dottern tyckt att det var ett fint kort, vilket förstås gläder mig. Jag råkar dock veta att det var nära att Klara fick ett affärsköpt kort i alla fall, eftersom hennes mamma är lite glömsk 😉

*cardstock från Slöjd-detaljer
*designark från ”Max & Whiskers” paper pad från Basic Grey (Hobby och hantverk)
*blommor från Panduro
*brads från Panduro
*blingstenar från Panduro
*bokstavsstickers från Panduro
*stämpel ”Fairy birthday” från Scrapberry’s, färglagd med ProMarkers

3 svar på ”Piglet: Klaras födelsedagskort

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.