Piglet: Julkort #1 2014

Förra året tror jag att jag började i januari med julkorten, så blev det inte i år. Undrar just vad det kan bero på … 😉 Nu känns det dock som att julen börjar närma sig, så det kan vara dags att börja. Skulle tycka att det var kul om någon ville beställa julkort av mig i år också (förra året gjorde jag ju fem stycken åt Mély) och om så skulle inträffa så är det ju bra om jag ligger bra till med mina egna. Bäst att räkna efter redan nu hur många som kommer att behövas kanske …

Detta har jag gjort efter skissen för vecka 27 hos Veckans skiss. (Det förra inlägget jag lämnade länk till hos dem har jag fått flera hundra spamkommentarer på … hoppas att det bara var en tillfällighet och inte något som kommer hända igen, för det är INTE roligt att behöva rensa bort sådan skit *suckar* I synnerhet inte som jag har fått EN riktig kommentar på inlägget)

*cardstock från Panduro
*washitejp från Py Hobby (röd/vit)
*washitejp från ICA (grön/vit)
*designark från ??? (har haft det jättelänge i gömmorna, köpt på mässa, tror jag)
*stämpel Gorjuss Winter collection 1 – Stole från Santoro (köpt hos Scraplagret)
*hjärtbrads från Reprint
*bokstavsklistermärken från Panduro

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.