Piglet: Födelsedagskort i rosa

Rosa är ju en hemskt trevlig färg, tycker jag … och här har jag gjort ett kort som går nästan helt i rosa toner. Jag måste säga att jag tycker väldigt mycket om just den här stämpeln från Magnolia, den är lite extra söt 🙂

Då man får anmäla upp till tre alster till Stamping Sensations augustiutmaning så anmäler jag även detta. Tänk vad roligt det kunde vara om man kunde vinna något skoj någon gång! Det var länge sedan sist 😉

*cardstock
*designark från Panduros paperstack ”Autumn Lilac”
*cutout från Panduros paperstack ”Autumn Lilac”
*bokstavsklistermärken från Panduro
*stämpel från Magnolia, målad med ProMarkers
*halvpärlor från Py Hobby

 

1 svar på ”Piglet: Födelsedagskort i rosa

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.